Lennart Koskinen: Vi kan inte vänta till 2017

Vi kan inte vänta ända till valet 2017 med att låta demokratin bli synlig. Min långsiktiga vision är förstås, att det ytterst är teologin som ska styra kyrkans beslut. Människovärde kan man inte rösta om, men det kan synliggöras i praktiken. De människor som bär både teologin och dess tillämpning behöver myndiggöras  i det dagliga arbetet.  Den är en större utmaning än frågan om hur många och vilka som röstade i det val vi nu lägger bakom oss. Länk till artikeln i Kyrkans tidning

Lennart Koskinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s