I ateismens heliga namn

”Vare sig man anser att behovet av tro är gudomligt eller psykologiskt, får man konstatera att det finns något religiöst över ateismens hårdföra kamp mot de som inte kan förlika sig med en gudlös värld. Särskilt eftersom en rörelse som annars säger sig ledas av förnuft och vetenskapliga fakta, helt plötsligt kan hänvisa till bristfällig forskning om det innebär att man får möjlighet att trampa på troende. Lite som den bästa, eller för den delen värsta sortens fundamentalister.”  Till artikeln i Västervikstidningen

2 reaktioner till “I ateismens heliga namn

  1. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks kkbaddkfkgbd

  2. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is really annoying. A good blog with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it. cekdabcgkcad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s